Altınyayla Şehit Ebubekir Sel Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin; kendine güvenen, çevresine duyarlı, vatanına ve milli değerlerine bağlı, sorumluluklarının bilincinde olan, her alanda en iyiye ulaşmaya çalışan bireyler olarak yetiştirilmesi.

Misyon: Cahilliğin ve cehaletin olmadığı, Çağdaşlığın, yeniliğin ve en önemlisi tüketen değil üreten bireyler olurken, Türkiye´nin bağımsızlığına, kendi benliğine, milli geleneklerine bağlı, devletini milletini seven, görevini en iyi yapan ve çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmaya çalışan bireyler yetiştirmek.

Saatler: 08.20-15.00
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuz taşıma merkezli bir okuldur. Akgümüş, Kargaçayırı ve Kaleboynu´ndan öğrencilerimiz okula servisle gelmektedir.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuz hemen hemen her yıl fen ve anadolu liselerine öğrenci göndermektedir.
Sportif Etkinlikler: Çeşitli yarışmalarda dereceler
Bilimsel Etkinlikler: Tubitak 4006
Proje Çalışmaları: Tubitak 4006

WEB - https://altinyaylaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Altınyayla Köyü/Andırın/Kahramanmaraş

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - Altınyayla Mahallesi No:263 - Andırın - Kahramanmaraş

Adres - Altınyayla Köyü/Andırın/Kahramanmaraş

Ulaşım Okulumuzun 5 km uzağında Andırın-Göksun yolu geçmektedir. Öğretmenlerimizin tamamı Andırın ilçe merkezinde ikamet etmektedir. Okulumuza ulaşım ise öğretmenlerimizin hususi araçları ile yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 100 km, ilçe merkezine 26 km uzaklıktadır.